Rafaelo kocky
Kategória:
Korpus:
5 bielkov,
5 PL cukru,
100 g polohrubá múka,
120 g kokos,
1 čl prášok do pečiva,
3 dl studené mlieko na zaliatie upečeného korpusu
Plnka:
1/2 l mlieka,
5 PL kukuričný škrob alebo zlatý klas,
1 vanilkový cukor,
200 g cukor môže byť aj trošku menej,
250 g margarín,
100 g práškový cukor,
2 smotany na šľahanie.
Rafaelo kocky - príprava
Bielky s cukrom vyšľaháme, pridáme múku a kokos s práškom do pečiva a vylejeme na vymastený a vysypaný plech.
Pečieme cca 20 min. pri 180°C.
Ešte horúce polejeme studeným mliekom a počkáme pokiaľ nevsiakne.
Plnka: vyšlaháme žĺtky , zlatý klas, cukor a vanilku.
Cukor rozpustíme v troche mlieka a takto pripravený ho pridáme do horúceho mlieka. Povaríme niekoľko minút a za stáleho miešania vychladíme.
Vyšľaháme si maslo s práškovým cukrom a postupne spojíme s pudingom.
Natrieme na korpus.
Na povrch dáme 2 vyšľahané šľahačky.
Podobné recepty
Kategória:
Korpus:
5 bielkov,
5 PL cukru,
100 g polohrubá múka,
120 g kokos,
1 čl prášok do pečiva,
3 dl studené mlieko na zaliatie upečeného korpusu
Plnka:
1/2 l mlieka,
5 PL kukuričný škrob alebo zlatý klas,
1 vanilkový cukor,
200 g cukor môže byť aj trošku menej,
250 g margarín,
100 g práškový cukor,
2 smotany na šľahanie.
Rafaelo kocky - príprava
Bielky s cukrom vyšľaháme, pridáme múku a kokos s práškom do pečiva a vylejeme na vymastený a vysypaný plech.
Pečieme cca 20 min. pri 180°C.
Ešte horúce polejeme studeným mliekom a počkáme pokiaľ nevsiakne.
Plnka: vyšlaháme žĺtky , zlatý klas, cukor a vanilku.
Cukor rozpustíme v troche mlieka a takto pripravený ho pridáme do horúceho mlieka. Povaríme niekoľko minút a za stáleho miešania vychladíme.
Vyšľaháme si maslo s práškovým cukrom a postupne spojíme s pudingom.
Natrieme na korpus.
Na povrch dáme 2 vyšľahané šľahačky.
Pečieme cca 20 min. pri 180°C.
Ešte horúce polejeme studeným mliekom a počkáme pokiaľ nevsiakne.
Plnka: vyšlaháme žĺtky , zlatý klas, cukor a vanilku.
Cukor rozpustíme v troche mlieka a takto pripravený ho pridáme do horúceho mlieka. Povaríme niekoľko minút a za stáleho miešania vychladíme.
Vyšľaháme si maslo s práškovým cukrom a postupne spojíme s pudingom.
Natrieme na korpus.
Na povrch dáme 2 vyšľahané šľahačky.