Mäsový bochník
Kategória:
400 g mletého mäsa, žemľa, 3 vajcia, 100 g mlieka, 100 g tvrdého syra, 200 g tvarohu, cesnak, vegeta, korenie, petržlenová vňatka, maslo
Mäsový bochník - príprava
Žemľu namočíme v mlieku a spolu s mäsom, 2 vajciami, postrúhaným syrom, korením a cesnakom - vymiešame.
Polovicu tejto zmesi dáme do maslom vymastenej a strúhankou vysypanej misy z jenskeho skla.
Tvaroh vymiešame s jedným vajíčkom, vegetou, korením, osolíme, pridáme vňatku, takto pripravený navrstvíme do misy na mäso a prikryjeme druhou polovicou zarobeného mäsa.
Na povrch pokladieme plátky masla a dáme piecť do chrumkava.
Kategória:
400 g mletého mäsa, žemľa, 3 vajcia, 100 g mlieka, 100 g tvrdého syra, 200 g tvarohu, cesnak, vegeta, korenie, petržlenová vňatka, maslo
Mäsový bochník - príprava
Žemľu namočíme v mlieku a spolu s mäsom, 2 vajciami, postrúhaným syrom, korením a cesnakom - vymiešame.
Polovicu tejto zmesi dáme do maslom vymastenej a strúhankou vysypanej misy z jenskeho skla.
Tvaroh vymiešame s jedným vajíčkom, vegetou, korením, osolíme, pridáme vňatku, takto pripravený navrstvíme do misy na mäso a prikryjeme druhou polovicou zarobeného mäsa.
Na povrch pokladieme plátky masla a dáme piecť do chrumkava.
Polovicu tejto zmesi dáme do maslom vymastenej a strúhankou vysypanej misy z jenskeho skla.
Tvaroh vymiešame s jedným vajíčkom, vegetou, korením, osolíme, pridáme vňatku, takto pripravený navrstvíme do misy na mäso a prikryjeme druhou polovicou zarobeného mäsa.
Na povrch pokladieme plátky masla a dáme piecť do chrumkava.