Pečené mleté mäso
Kategória:
500 g mletého bravčového mäsa,
soľ, mleté čierne korenie, 1 vajce,
2 strúčiky prelisovaného cesnaku,
1 rožok namočený v mlieku,
majorán, sójová omáčka,
3 vajcia uvarené natvrdo,
100 g nakrájaného tvrdého syra,
50 g mäkkej salámy, petržlenová vňať
Pečené mleté mäso - príprava
Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom a sójovou omáčkou.
Pridáme celé vajce, vyžmýkaný rožok a spolu premiešame. Necháme odstáť na chladnom mieste asi 40 minút.
Potom masu rozložíme na alobal a uložíme na ňu plátky syra, mäkkej salámy, nasekanú petržlenovú vňať a do stredu uvarené vajcia.
Vyformujeme bochník, ktorý preložíme do vymastenej zapekacej misy.
Prikryjeme alobalom, podlejeme malým množstvom vody a vložíme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením alobal odstránime a mäso necháme zapiecť.
Kategória:
500 g mletého bravčového mäsa,
soľ, mleté čierne korenie, 1 vajce,
2 strúčiky prelisovaného cesnaku,
1 rožok namočený v mlieku,
majorán, sójová omáčka,
3 vajcia uvarené natvrdo,
100 g nakrájaného tvrdého syra,
50 g mäkkej salámy, petržlenová vňať
Pečené mleté mäso - príprava
Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom a sójovou omáčkou.
Pridáme celé vajce, vyžmýkaný rožok a spolu premiešame. Necháme odstáť na chladnom mieste asi 40 minút.
Potom masu rozložíme na alobal a uložíme na ňu plátky syra, mäkkej salámy, nasekanú petržlenovú vňať a do stredu uvarené vajcia.
Vyformujeme bochník, ktorý preložíme do vymastenej zapekacej misy.
Prikryjeme alobalom, podlejeme malým množstvom vody a vložíme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením alobal odstránime a mäso necháme zapiecť.
Pridáme celé vajce, vyžmýkaný rožok a spolu premiešame. Necháme odstáť na chladnom mieste asi 40 minút.
Potom masu rozložíme na alobal a uložíme na ňu plátky syra, mäkkej salámy, nasekanú petržlenovú vňať a do stredu uvarené vajcia.
Vyformujeme bochník, ktorý preložíme do vymastenej zapekacej misy.
Prikryjeme alobalom, podlejeme malým množstvom vody a vložíme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením alobal odstránime a mäso necháme zapiecť.