Vyprážané sendvičové rezne
8 plátkov sendviča, 1 konzerva bravčového mäsa alebo lanšmít, 40g cibule, 1 strúčik cesnaku, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 1 dl mlieka, 1 vajce, 80g hladkej múky, olej na vyprážanie

Vyprážané sendvičové rezne - príprava

    Plátky sendviča vždy po dva naplníme zomletým mäsom
    z konzervy vymiešaným so zomletou cibuľou, rozotreným cesnakom, vajcom, soľou a mletým čiernym korením.
    Takto pripravené sendvičové rezne spojíme špáradlami
    a necháme v chladničke stuhnúť.
    Z mlieka, žĺtka a múky pripravíme cestíčko, do ktorého vmiešame vyšľahaný bielok a obalíme sendvičové rezne. Vyprážame v dobre rozpálenom oleji po oboch stranách. Vhodná príloha - podávame s dusenou zeleninou.
Top