Mäso na cesnaku
Kategória:
4 ks chudé karé bez kosti, 2 hrste ošúpaného cesnaku, 1 šálku mlieka, soľ, korenie, olej.
Mäso na cesnaku - príprava
Mäso zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme.
Na panvicu dáme olej a mäso jemne osmažíme z jednej aj
z druhej strany. Keď bude už mäkšie, pridáme cesnak /neroztláčame/ a zamiešame.
Necháme trošku dusiť tak, aby cesnak jemne zhnedol.
Na koniec pridáme mlieko a necháme ho zovrieť až kým sa nevyzráža.
Kategória:
4 ks chudé karé bez kosti, 2 hrste ošúpaného cesnaku, 1 šálku mlieka, soľ, korenie, olej.
Mäso na cesnaku - príprava
Mäso zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme.
Na panvicu dáme olej a mäso jemne osmažíme z jednej aj
z druhej strany. Keď bude už mäkšie, pridáme cesnak /neroztláčame/ a zamiešame.
Necháme trošku dusiť tak, aby cesnak jemne zhnedol.
Na koniec pridáme mlieko a necháme ho zovrieť až kým sa nevyzráža.
Na panvicu dáme olej a mäso jemne osmažíme z jednej aj
z druhej strany. Keď bude už mäkšie, pridáme cesnak /neroztláčame/ a zamiešame.
Necháme trošku dusiť tak, aby cesnak jemne zhnedol.
Na koniec pridáme mlieko a necháme ho zovrieť až kým sa nevyzráža.