Krkovička v šľahačke
Kategória:
bravčová krkovička, cibuľa (na 1 kg mäsa ½ kg cibule), čierne korenie, soľ, šľahačka, syr
Krkovička v šľahačke - príprava
Krkovičku vykostíme, nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme.
Cibuľu nakrájame na kolieska.
Na dno pekáča rozložíme cibuľu, na ňu poukladáme mäso
a zalejeme šľahačkou.
Pečieme a pred dokončením posypeme strúhaným syrom. Podávame so zemiakmi s pažítkou.
Podobné recepty
Kategória:
bravčová krkovička, cibuľa (na 1 kg mäsa ½ kg cibule), čierne korenie, soľ, šľahačka, syr
Krkovička v šľahačke - príprava
Krkovičku vykostíme, nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme.
Cibuľu nakrájame na kolieska.
Na dno pekáča rozložíme cibuľu, na ňu poukladáme mäso
a zalejeme šľahačkou.
Pečieme a pred dokončením posypeme strúhaným syrom. Podávame so zemiakmi s pažítkou.
Cibuľu nakrájame na kolieska.
Na dno pekáča rozložíme cibuľu, na ňu poukladáme mäso
a zalejeme šľahačkou.
Pečieme a pred dokončením posypeme strúhaným syrom. Podávame so zemiakmi s pažítkou.