Rokfortová omáčka
Kategória:
2 dcl sladkej smotany, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 4 strúčiky cesnaku, 30 g masla, 150 g rokfortu
Rokfortová omáčka - príprava
Roztopíme maslo a speníme v ňom rozdrvený cesnak, do ktorého prilejeme smotanu a povaríme.
Vmiešame nastrúhaný syr, dochutíme koreninami a povaríme. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Servírujeme k steaku alebo s cestovinami.
Podobné recepty
Kategória:
2 dcl sladkej smotany, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 4 strúčiky cesnaku, 30 g masla, 150 g rokfortu
Rokfortová omáčka - príprava
Roztopíme maslo a speníme v ňom rozdrvený cesnak, do ktorého prilejeme smotanu a povaríme.
Vmiešame nastrúhaný syr, dochutíme koreninami a povaríme. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Servírujeme k steaku alebo s cestovinami.
Vmiešame nastrúhaný syr, dochutíme koreninami a povaríme. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Servírujeme k steaku alebo s cestovinami.