Bravčová špecialita vychýrenej kuchárky
Kategória:
500 g bravčového stehna, cibuľa, zavárané uhorky, plnotučná horčica, soľ, čierne korenie
Bravčová špecialita vychýrenej kuchárky - príprava
Nakrájanú cibuľu speníme, pridáme na rezance nakrájané mäso a sprudka opečieme.
Asi po 5 minútach podlejeme 2 dcl vody, osolíme, okoreníme, pridáme 5 dkg zaváraných uhoriek nakrájaných na malé kocky a dusíme cca 30 minút.
Nakoniec zahustíme 3 polievkovými lyžicami plnotučnej horčice.
Podávame s chlebom alebo rožkami.
Podobné recepty
Kategória:
500 g bravčového stehna, cibuľa, zavárané uhorky, plnotučná horčica, soľ, čierne korenie
Bravčová špecialita vychýrenej kuchárky - príprava
Nakrájanú cibuľu speníme, pridáme na rezance nakrájané mäso a sprudka opečieme.
Asi po 5 minútach podlejeme 2 dcl vody, osolíme, okoreníme, pridáme 5 dkg zaváraných uhoriek nakrájaných na malé kocky a dusíme cca 30 minút.
Nakoniec zahustíme 3 polievkovými lyžicami plnotučnej horčice.
Podávame s chlebom alebo rožkami.
Asi po 5 minútach podlejeme 2 dcl vody, osolíme, okoreníme, pridáme 5 dkg zaváraných uhoriek nakrájaných na malé kocky a dusíme cca 30 minút.
Nakoniec zahustíme 3 polievkovými lyžicami plnotučnej horčice.
Podávame s chlebom alebo rožkami.