Lahôdkový pstruh
Kategória:
70 g očisteného pstruha,
120 g masla,
160 g rajčiakov,
80 g čerstvých húb,
kečup,
6 cl červeného vína,
80 g údenej slaniny,
mleté čierne korenie,
soľ
Lahôdkový pstruh - príprava
Očisteného pstruha osolíme, vnútornú časť okoreníme a opečieme na masle po oboch stranách.
Vo výpeku opečieme olúpané a na plátky pokrájané paradajky, očistené a pokrájané huby.
Pridáme kečup a zalejeme červeným vínom.
Takto pripravenou zmesou prelejeme pstruha a všetko posypeme pokrájanou a opraženou údenou slaninou.
Podávame s opekanými zemiakmi
Podobné recepty
Kategória:
70 g očisteného pstruha,
120 g masla,
160 g rajčiakov,
80 g čerstvých húb,
kečup,
6 cl červeného vína,
80 g údenej slaniny,
mleté čierne korenie,
soľ
Lahôdkový pstruh - príprava
Očisteného pstruha osolíme, vnútornú časť okoreníme a opečieme na masle po oboch stranách.
Vo výpeku opečieme olúpané a na plátky pokrájané paradajky, očistené a pokrájané huby.
Pridáme kečup a zalejeme červeným vínom.
Takto pripravenou zmesou prelejeme pstruha a všetko posypeme pokrájanou a opraženou údenou slaninou.
Podávame s opekanými zemiakmi
Vo výpeku opečieme olúpané a na plátky pokrájané paradajky, očistené a pokrájané huby.
Pridáme kečup a zalejeme červeným vínom.
Takto pripravenou zmesou prelejeme pstruha a všetko posypeme pokrájanou a opraženou údenou slaninou.
Podávame s opekanými zemiakmi