Mexické mäso
Kategória:
• 0,5 kg mletého hovädzieho mäsa,
• 1 malá cuketa,
• 1 paprika ( najlepšie žltá , červená , aby pokrm bol pekne farebný),
• 1 paradajkový pretlak (väčší),
• 1 sterilizovaná červená fazuľa,
• 1 kyslá smotana,
• soľ podľa chuti
Korenie:
1.varianta - trochu škorice,
2.varianta - paprika sladká a pálivá
Mexické mäso - príprava
Mäso osmažíte na troške oleja , pridajte paradajkový pretlak , sterilizovanú fazuľu, soľ a korenie podľa chuti. Poduste mäso a nakoniec pridajte na kocky nakrájanú cuketu a papriku.
Chvíľu ešte poduste tak, aby zelenina zostala "chrumkavá". Pri podávaní ozdobte povrch kyslou smotanou.
Môžeme podávať s chlebom, zemiakmi alebo ryžou.
Kategória:
• 0,5 kg mletého hovädzieho mäsa,
• 1 malá cuketa,
• 1 paprika ( najlepšie žltá , červená , aby pokrm bol pekne farebný),
• 1 paradajkový pretlak (väčší),
• 1 sterilizovaná červená fazuľa,
• 1 kyslá smotana,
• soľ podľa chuti
Korenie:
1.varianta - trochu škorice,
2.varianta - paprika sladká a pálivá
Mexické mäso - príprava
Mäso osmažíte na troške oleja , pridajte paradajkový pretlak , sterilizovanú fazuľu, soľ a korenie podľa chuti. Poduste mäso a nakoniec pridajte na kocky nakrájanú cuketu a papriku.
Chvíľu ešte poduste tak, aby zelenina zostala "chrumkavá". Pri podávaní ozdobte povrch kyslou smotanou.
Môžeme podávať s chlebom, zemiakmi alebo ryžou.
Chvíľu ešte poduste tak, aby zelenina zostala "chrumkavá". Pri podávaní ozdobte povrch kyslou smotanou.
Môžeme podávať s chlebom, zemiakmi alebo ryžou.