Bageta s cesnakom a bylinkovým maslom
Kategória:
smotanové maslo,prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný petržlen, kúsky pažítky, bazalky, soľ a mleté čierne korenie.
Bageta s cesnakom a bylinkovým maslom - príprava
Čerstvé smotanové maslo izbovej teploty roztlačíme vidličkou.
Primiešame prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný petržlen, kúsky pažítky, bazalky, soľ a mleté čierne korenie.
Maslo vtlačíme do misky a dáme stuhnúť do chladničky.
Čerstvú bagetu rozkrojíme pozdĺžne na polovicu a položíme na gril.
Môžeme ju ugrilovať suchú alebo ju potrieť zmesou olivového oleja a cesnaku.
Kategória:
smotanové maslo,prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný petržlen, kúsky pažítky, bazalky, soľ a mleté čierne korenie.
Bageta s cesnakom a bylinkovým maslom - príprava
Čerstvé smotanové maslo izbovej teploty roztlačíme vidličkou.
Primiešame prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný petržlen, kúsky pažítky, bazalky, soľ a mleté čierne korenie.
Maslo vtlačíme do misky a dáme stuhnúť do chladničky.
Čerstvú bagetu rozkrojíme pozdĺžne na polovicu a položíme na gril.
Môžeme ju ugrilovať suchú alebo ju potrieť zmesou olivového oleja a cesnaku.
Primiešame prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný petržlen, kúsky pažítky, bazalky, soľ a mleté čierne korenie.
Maslo vtlačíme do misky a dáme stuhnúť do chladničky.
Čerstvú bagetu rozkrojíme pozdĺžne na polovicu a položíme na gril.
Môžeme ju ugrilovať suchú alebo ju potrieť zmesou olivového oleja a cesnaku.