Ananásová krém
Kategória:
1 konzerva ananásu,
2 žĺtky,
10 g želatíny,
14 dkg piškót,
7 g kryštálový cukru,
1/4 l šľahačky,
1 PL práškového cukru,
zaváranina višní,
zopár opražených mandlí alebo orechov
Ananásová krém - príprava
Žĺtky s cukrom vyšľaháme, potom postavíme nad paru a šľaháme do zhustnutia.
Želatínu dobre rozpustíme v teplej vode a pridáme do krému. Do vychladnutého krému pridáme vyšľahanú šľahačku ochutené práškkovým cukrom.
Piškóty namočíme do ananásovej šťavy a ukladáme do sklenej misky nasledovne: naspodok kúsky ananásu, piškóty, krém atď.
Povrch zdobíme ananásom, višňami a opraženými mandľami alebo orechmi.
Necháme stuhnúť.
Podobné recepty
Kategória:
1 konzerva ananásu,
2 žĺtky,
10 g želatíny,
14 dkg piškót,
7 g kryštálový cukru,
1/4 l šľahačky,
1 PL práškového cukru,
zaváranina višní,
zopár opražených mandlí alebo orechov
Ananásová krém - príprava
Žĺtky s cukrom vyšľaháme, potom postavíme nad paru a šľaháme do zhustnutia.
Želatínu dobre rozpustíme v teplej vode a pridáme do krému. Do vychladnutého krému pridáme vyšľahanú šľahačku ochutené práškkovým cukrom.
Piškóty namočíme do ananásovej šťavy a ukladáme do sklenej misky nasledovne: naspodok kúsky ananásu, piškóty, krém atď.
Povrch zdobíme ananásom, višňami a opraženými mandľami alebo orechmi.
Necháme stuhnúť.
Želatínu dobre rozpustíme v teplej vode a pridáme do krému. Do vychladnutého krému pridáme vyšľahanú šľahačku ochutené práškkovým cukrom.
Piškóty namočíme do ananásovej šťavy a ukladáme do sklenej misky nasledovne: naspodok kúsky ananásu, piškóty, krém atď.
Povrch zdobíme ananásom, višňami a opraženými mandľami alebo orechmi.
Necháme stuhnúť.