Bylinková marináda
Kategória:
3 lyžice olivového oleja, 3 strúčiky cesnaku (prelisovať), čerstvá bazalka (nasekať) môžeme pridať čerstvú petržlenovú vňať nebo pažítku, ak chceme docieliť, aby marináda bola pikantná pridáme 1/2 chilli papričky (najemno nasekať príp. nastrúhať),soľ
Bylinková marináda - príprava
Do marinád na syry môžeme nakladať napr. hermelín, balkánsky syr, mozzarelu, eidam 45%.
Naložený hermelín, má bielu pleseň na povrchu, ktorá zabrání, aby vytekal, môžeme tiež grilovať.
Ostatné marinované syry môžeme použiť do šalátov alebo na obložené misy, alebo tiež na mäso
Podobné recepty
Kategória:
3 lyžice olivového oleja, 3 strúčiky cesnaku (prelisovať), čerstvá bazalka (nasekať) môžeme pridať čerstvú petržlenovú vňať nebo pažítku, ak chceme docieliť, aby marináda bola pikantná pridáme 1/2 chilli papričky (najemno nasekať príp. nastrúhať),soľ
Bylinková marináda - príprava
Do marinád na syry môžeme nakladať napr. hermelín, balkánsky syr, mozzarelu, eidam 45%.
Naložený hermelín, má bielu pleseň na povrchu, ktorá zabrání, aby vytekal, môžeme tiež grilovať.
Ostatné marinované syry môžeme použiť do šalátov alebo na obložené misy, alebo tiež na mäso
Naložený hermelín, má bielu pleseň na povrchu, ktorá zabrání, aby vytekal, môžeme tiež grilovať.
Ostatné marinované syry môžeme použiť do šalátov alebo na obložené misy, alebo tiež na mäso