Morčacie prsia s karí korením
Kategória: 
600 g vykostených morčacích pŕs, 40 g masla, 2 dcl mlieka, kávová lyžička múky, soľ, karí korenie. Na šalát: 1 hlávkový šalát, čerstvú uhorku, paradajky, 100 g póru, 100 g húb, 150 g tmavej varenej fazule, malú konzervu ananásu, citrón, slnečnicový olej, soľ

Morčacie prsia s karí korením - príprava

    Morčacie prsia nakrájame na menšie kúsky, ochutíme soľou, karí korením, čiernym korením, zmiešame s múkou a necháme 30 minút odstáť.
    V teflónovej panvici rozpustíme maslo, prilejeme mlieko a krátko povaríme.
    Podávame so šalátom.

    Príprava šalátu: do šalátovej misy poukladáme lístky šalátu, na kocky pokrájanú uhorku, paradajku, ananás, na drobno pokrájaný pór, huby a varenú fazuľku.
    Polejeme octom, citrónovou šťavou, premiešame a necháme odstáť v chladničke.
    Šalát ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Top