Voňavá morka
Kategória: 
1 morčacie stehno, rozmarín, 2 kocky bujónu Bylinky Bazalka a tymián, 4 strúčiky cesnaku, 2 dcl červeného vína, čierne korenie, soľ, 2 lyžičky Maggi Harmónie chuti, 1 l vody

Voňavá morka - príprava

    Umyté morčacie stehno prešpikujeme cesnakom a rozmarínom, dobre ochutíme Maggi Harmóniou chuti, zvonku aj zvnútra, čiernym korením.
    Dáme na pekáč, podlejeme červeným vínom a vodou, v ktorej sme rozpustili kocku Bylinky Bazalka a tymián.
    Prikryté za stáleho podlievania pečieme v rúre asi 1 1/2 hodiny, potom odokryjeme a pečieme, kým nie je koža chrumkavá.
    Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.
Top