Segedínsky guláš
Veľmi ľahký
Lacný
Príprava
Varenie

Veľmi jednoduchý recept na tradičný segedínsky guláš.

Ingrediencie

Pre 4 Osoba(y)

Suroviny

  • 2 ks cibule
  • 1 kg bravčového mäsa
  • 1 kg kvasenej kapusty
  • soľ
  • mleté čierne korene
  • mletá sladká paprika
  • hladká múka
  • šľahačková smotana na zahustenie

Segedínsky guláš - príprava

  1. Nakrájané mäso pridáme do osmaženej cibule. Orestujeme. Okoreníme, osolíme a pridáme mletú papriku. Zalejeme vodou a varíme kým mäso trošku nezmäkne. Potom pridáme kapustu a varíme do mäkka. Nakoniec si spravíme zo šľahačky a múky zátrepku a zahustíme. Necháme zovrieť a môžeme podávať.
Top