Poriadna omeleta
Poriadna omeleta - príprava
Hotovú sekanu, (kúpite v hociktorom lepšom obchode) nakrájame na plátky asi 3 až 4 mm hrubé.
Na suchej teflónovej panvici sekanu opečieme z jednej strany do červena - obrátime.
Na takto prippravené rozklepneme celé vajcia, osolíme, okoreníme a opekáme, pokým vajcia stuhnú.
Podávame s kyslou uhorkou príp. kečupom a pečivom.
Podobné recepty
Poriadna omeleta - príprava
Hotovú sekanu, (kúpite v hociktorom lepšom obchode) nakrájame na plátky asi 3 až 4 mm hrubé.
Na suchej teflónovej panvici sekanu opečieme z jednej strany do červena - obrátime.
Na takto prippravené rozklepneme celé vajcia, osolíme, okoreníme a opekáme, pokým vajcia stuhnú.
Podávame s kyslou uhorkou príp. kečupom a pečivom.
Na suchej teflónovej panvici sekanu opečieme z jednej strany do červena - obrátime.
Na takto prippravené rozklepneme celé vajcia, osolíme, okoreníme a opekáme, pokým vajcia stuhnú.
Podávame s kyslou uhorkou príp. kečupom a pečivom.