Zapekané rezne s mletým mäsom
4 bravčové rezne, 1/2 kg mletého mäsa, 2 veľké cibule, 1 pór, 250 g šampiňónov, 5 maličkých paradajok, strúhaný syr, šľahačkovú smotanu, korenie, soľ

Zapekané rezne s mletým mäsom - príprava

    Do vymasteného pekáča poukladáme nakrájanú cibuľu a na ňu rozložíme vyklepané rezne, okorenené podľa chuti.
    Na rezne rozložíme mleté mäso ochutené soľou a korením.
    Na mleté mäso navrstvíme nakrájaný pór, paradajky, nakrájané šampiňóny a celé to riadne posypeme syrom.
    Dáme picť, po 45 minútach vytiahneme z rúry a zalejeme smotanou, do ktorej sme podrvili červené, zelené a čierne korenie.
    Pečieme ďalších 30 minút.
    Podávame s varenými zemiakmi, prípadne zeleninovým šalátom.
Top