Fazuľová polievka na taliansky spôsob
Kategória:
250 g bielej fazule, 50 g ryže, 1 paradajkový pretlak, 70 údeného mäsa, olej, bujón, soľ a lyžičku petržlenovej vňate
Fazuľová polievka na taliansky spôsob - príprava
Fazuľu uvaríme vo vode, do ktorej pridáme bujón.
Jednu polovicu takto uvarenej fazule aj s vývarom prelejeme do nádoby a rozmixujeme.
Takto vzniknutú hmotu nalejeme naspäť do hrnca.
Pridáme malý rajčinový pretlak, umytú ryžu, zakryjeme a varíme, až kým ryža nezmäkne.
Zatiaľ si na oleji opražíme údené mäso nakrájané na kocky, k nemu pridáme vňať z petržlenu, prilejeme vodu a varíme.
Zmes vlejeme do polievky a chvíľu povaríme.
Podľa chuti pridáme korenie a rascu a môžeme podávať.
Kategória:
250 g bielej fazule, 50 g ryže, 1 paradajkový pretlak, 70 údeného mäsa, olej, bujón, soľ a lyžičku petržlenovej vňate
Fazuľová polievka na taliansky spôsob - príprava
Fazuľu uvaríme vo vode, do ktorej pridáme bujón.
Jednu polovicu takto uvarenej fazule aj s vývarom prelejeme do nádoby a rozmixujeme.
Takto vzniknutú hmotu nalejeme naspäť do hrnca.
Pridáme malý rajčinový pretlak, umytú ryžu, zakryjeme a varíme, až kým ryža nezmäkne.
Zatiaľ si na oleji opražíme údené mäso nakrájané na kocky, k nemu pridáme vňať z petržlenu, prilejeme vodu a varíme.
Zmes vlejeme do polievky a chvíľu povaríme.
Podľa chuti pridáme korenie a rascu a môžeme podávať.
Jednu polovicu takto uvarenej fazule aj s vývarom prelejeme do nádoby a rozmixujeme.
Takto vzniknutú hmotu nalejeme naspäť do hrnca.
Pridáme malý rajčinový pretlak, umytú ryžu, zakryjeme a varíme, až kým ryža nezmäkne.
Zatiaľ si na oleji opražíme údené mäso nakrájané na kocky, k nemu pridáme vňať z petržlenu, prilejeme vodu a varíme.
Zmes vlejeme do polievky a chvíľu povaríme.
Podľa chuti pridáme korenie a rascu a môžeme podávať.