Kurací perkelt
Kategória:
1 kurča, 1 cibuľa, 20 g hladkej múky, 4 lyžice oleja, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ
Kurací perkelt - príprava
Kurča rozprocujeme na menšie kusy.
Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a kura.
Opražíme, podlejeme, okoreníme mletým čiernym korením a udusíme domäkka.
Šťavu zahustíme hladkou múkou a podľa chuti osolíme.
Podávame s haluškami.
Kategória:
1 kurča, 1 cibuľa, 20 g hladkej múky, 4 lyžice oleja, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ
Kurací perkelt - príprava
Kurča rozprocujeme na menšie kusy.
Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a kura.
Opražíme, podlejeme, okoreníme mletým čiernym korením a udusíme domäkka.
Šťavu zahustíme hladkou múkou a podľa chuti osolíme.
Podávame s haluškami.
Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a kura.
Opražíme, podlejeme, okoreníme mletým čiernym korením a udusíme domäkka.
Šťavu zahustíme hladkou múkou a podľa chuti osolíme.
Podávame s haluškami.