Kuracia pečeň na dijonský spôsob
Kategória: 
800g kuracej pečene, 250g masla, 200g cibule, 3dl suchého bieleho vina, 150g dijonskej horčice, soľ, korenie, petržlenová vňať, citrónová šťava

Kuracia pečeň na dijonský spôsob - príprava

    Časť masla rozpustíme vo veľkej panvici a opražíme pečeň zo všetkých strán.
    Pečeň vyberieme a na panvičke opražíme cibuľu, pridáme víno a obsah panvice privedieme do varu na prudkom ohni tak, aby sa jej obsah znížil.
    Do panvice pridáme zvyšné maslo, soľ , horčicu, korenie a citrónovú šťavu.
    Do omáčky pridáme naspäť pečeň a petržlenovú vňať a pomaly zohrievame, omáčka nesmie začať vrieť.
    Podávame s mladým hráškom alebo baby karotkou
Top