Kuracia pečeň na dijonský spôsob
Kategória:
800g kuracej pečene, 250g masla, 200g cibule, 3dl suchého bieleho vina, 150g dijonskej horčice, soľ, korenie, petržlenová vňať, citrónová šťava
Kuracia pečeň na dijonský spôsob - príprava
Časť masla rozpustíme vo veľkej panvici a opražíme pečeň zo všetkých strán.
Pečeň vyberieme a na panvičke opražíme cibuľu, pridáme víno a obsah panvice privedieme do varu na prudkom ohni tak, aby sa jej obsah znížil.
Do panvice pridáme zvyšné maslo, soľ , horčicu, korenie a citrónovú šťavu.
Do omáčky pridáme naspäť pečeň a petržlenovú vňať a pomaly zohrievame, omáčka nesmie začať vrieť.
Podávame s mladým hráškom alebo baby karotkou
Kategória:
800g kuracej pečene, 250g masla, 200g cibule, 3dl suchého bieleho vina, 150g dijonskej horčice, soľ, korenie, petržlenová vňať, citrónová šťava
Kuracia pečeň na dijonský spôsob - príprava
Časť masla rozpustíme vo veľkej panvici a opražíme pečeň zo všetkých strán.
Pečeň vyberieme a na panvičke opražíme cibuľu, pridáme víno a obsah panvice privedieme do varu na prudkom ohni tak, aby sa jej obsah znížil.
Do panvice pridáme zvyšné maslo, soľ , horčicu, korenie a citrónovú šťavu.
Do omáčky pridáme naspäť pečeň a petržlenovú vňať a pomaly zohrievame, omáčka nesmie začať vrieť.
Podávame s mladým hráškom alebo baby karotkou
Pečeň vyberieme a na panvičke opražíme cibuľu, pridáme víno a obsah panvice privedieme do varu na prudkom ohni tak, aby sa jej obsah znížil.
Do panvice pridáme zvyšné maslo, soľ , horčicu, korenie a citrónovú šťavu.
Do omáčky pridáme naspäť pečeň a petržlenovú vňať a pomaly zohrievame, omáčka nesmie začať vrieť.
Podávame s mladým hráškom alebo baby karotkou