Gruzínska polievka - šurpa
Kategória:
1/4 kg hovädzieho mäsa,
40 g masti,
1 cibuľa,
vývar z kostí,
100 g mrkvy,
100 g zemiakov,
20 g rajčiakového pretlaku,
5 zrniek čierneho korenia,
zelená petržlenová vňať,
kôpor,
soľ
Gruzínska polievka - šurpa - príprava
Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zalejeme vývarom, pridáme čierne korenie a soľ a varíme.
Pred dovarením pridáme mrkvu pokrájanú na kolieska, zemiaky pokrájané na kocky a rajčiakový pretlak.
Tesne pred podaním na stôl pridáme nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať a kôpor.
Kategória:
1/4 kg hovädzieho mäsa,
40 g masti,
1 cibuľa,
vývar z kostí,
100 g mrkvy,
100 g zemiakov,
20 g rajčiakového pretlaku,
5 zrniek čierneho korenia,
zelená petržlenová vňať,
kôpor,
soľ
Gruzínska polievka - šurpa - príprava
Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zalejeme vývarom, pridáme čierne korenie a soľ a varíme.
Pred dovarením pridáme mrkvu pokrájanú na kolieska, zemiaky pokrájané na kocky a rajčiakový pretlak.
Tesne pred podaním na stôl pridáme nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať a kôpor.
Pred dovarením pridáme mrkvu pokrájanú na kolieska, zemiaky pokrájané na kocky a rajčiakový pretlak.
Tesne pred podaním na stôl pridáme nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať a kôpor.