Kuracie mäso s čínskou zeleninou
Kategória: 
300 g kuracích pŕs, soľ, sójová omáčka, saké, olivový olej, korenie karí, čínska mrazená zelenina, čínske huby

Kuracie mäso s čínskou zeleninou - príprava

    Kuracie prsia pokrájame na kúsky, posolíme ich, pokvapkáme sójovou omáčkou, posypeme korením karí a pokvapkáme saké. Necháme odstáť 20 minút.
    Potom ich pomaly opečieme v panvici na oleji.
    Po opečení vyberieme a odložíme na teplé miesto.
    Mrazenú čínsku zeleninu orestujeme na olivovom oleji. Vopred namočené a pokrájané huby krátko povaríme a pridáme k zelenine spolu s opečeným mäsom.
    Premiešame a krátko spolu orestujeme.
    Podávame s uvarenou ryžou zmiešanou s kukuricou a s nakrájaným koriandrom.
Top