Rizoto z tofu
Kategória: 
250 g uvarenej ryže, 200 g sterilizovaných šampiňónov, 200 g bieleho tofu, 25 g sterilizovanej mrkvy, 25 g sterilizovaného hráčku, olivový olej, cibuľa, soľ, sójová omáčka, drvená rasca, mletá sladká paprika, postrúhaný tvrdý syr

Rizoto z tofu - príprava

    Na rozpálenom oleji opečieme pokrájané tofu a cibuľu.
    Pridáme šampiňóny, mrkvu, hrášok, rascu.
    Osolíme, pridáme mletú papriku, podlejeme trošku vodou a krátko podusíme.
    Keď sú šampiňóny mäkké, primiešame uvarenú ryžu.
    Dochutíme sójovou omáčkou.
    Na tanieri ozdobíme postrúhaným syrom.
    Toto jedlo je zdravé a diétne - doporučujem
Top