Trasená torta
Kategória:
piškótový korpus
3 šľahačkové smotany
2 plechovky mandarínkového kompótu
2 pudingy dr.Oetker bez varenia Créme Ollé
Trasená torta - príprava
Potrebujete hotový piškótový korpus, alebo si upečiete sami z 5 vajec, 14 dkg cukru, 10 dkg polohrubej múky, 1 lyžice oleja a pol balíčka kypriaceho prášku.
Príprava krému je jednoduché: do väčšieho hrnca s pokrievkou, ktorá dobre tesní nalejeme 2 šľahačkové smotany, 2 menšie mandarínkové kompóty aj so šťavou a nasypeme oba pudingy. Nič nemiešame, iba párkrát dobre potrasieme. Na korpus nalejeme takto pripravený krém. Vyšľaháme šľahačku, čím zdobí tortu.
Podobné recepty
Kategória:
piškótový korpus
3 šľahačkové smotany
2 plechovky mandarínkového kompótu
2 pudingy dr.Oetker bez varenia Créme Ollé
Trasená torta - príprava
Potrebujete hotový piškótový korpus, alebo si upečiete sami z 5 vajec, 14 dkg cukru, 10 dkg polohrubej múky, 1 lyžice oleja a pol balíčka kypriaceho prášku.
Príprava krému je jednoduché: do väčšieho hrnca s pokrievkou, ktorá dobre tesní nalejeme 2 šľahačkové smotany, 2 menšie mandarínkové kompóty aj so šťavou a nasypeme oba pudingy. Nič nemiešame, iba párkrát dobre potrasieme. Na korpus nalejeme takto pripravený krém. Vyšľaháme šľahačku, čím zdobí tortu.
Príprava krému je jednoduché: do väčšieho hrnca s pokrievkou, ktorá dobre tesní nalejeme 2 šľahačkové smotany, 2 menšie mandarínkové kompóty aj so šťavou a nasypeme oba pudingy. Nič nemiešame, iba párkrát dobre potrasieme. Na korpus nalejeme takto pripravený krém. Vyšľaháme šľahačku, čím zdobí tortu.