Morčacie prsia na hubách
Kategória: 
4 rezne morčacích pŕs, 60 g údenej slaniny, 100 g čerstvých húb, 100 ml bieleho vína, 1 lyžica kyslej lahôdkovej smotany, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, vývar z kostí, 1 lyžica paradajkového pretlaku, drvená rasca, mleté čierne korenie, soľ.

Morčacie prsia na hubách - príprava

    Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme na nakrájanej rozškvarenej slanine.
    Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, rozotretý cesnak, očistené nakrájané huby a drvenú rascu.
    Podlejeme vývarom a udusíme domäkka.
    Nakoniec primiešame paradajkový pretlak spolu s vínom a ochutíme kyslou lahôdkovou smotanou.
Top