Dusená morka
Dusená morka - príprava
Morku očistíme, rozdelíme na porcie, potrieme soľou, veľa posypeme rascou a mletou červenou paprikou.
Mäso varíme v pare. Najlepšie sa na prípravu hodí hrniec s dvojitým dnom.
Mäkké mäso vyberieme z utierky a ešte prudko opečieme na masle zo všetkých strán.
Podobné recepty
Dusená morka - príprava
Morku očistíme, rozdelíme na porcie, potrieme soľou, veľa posypeme rascou a mletou červenou paprikou.
Mäso varíme v pare. Najlepšie sa na prípravu hodí hrniec s dvojitým dnom.
Mäkké mäso vyberieme z utierky a ešte prudko opečieme na masle zo všetkých strán.
Mäso varíme v pare. Najlepšie sa na prípravu hodí hrniec s dvojitým dnom.
Mäkké mäso vyberieme z utierky a ešte prudko opečieme na masle zo všetkých strán.