Pikantné kocky
Kategória:
Niečo ostrejšie - na prvý pohľad trochu divoká kombinácia, ale výsledok je prekvapivý. Kuracie prsia nakrájame na kocky, osolíme a naložíme do rozšľahaného vajíčka s kukuričným škrobom, ak máme, pridáme Wei-su omáčku a necháme aspoň na pol hodinky marinovať. Z rovnakých dielov tmavej sójovej omáčky, kečupu a vody si pripravíme omáčku, primiešame škrob.
Pikantné kocky - príprava
Na panvici na oleji prudko opražíme kocky slaniny, pridáme mäso, z ktorého zlejeme prebytočné vajíčko, čo najrýchlejšie orestujeme, aby sa zatiahlo, pridáme drvenú sušenú feferónku a na kocky kompótového ananásu.
Zamiešame, prilejeme omáčku a behom dvoch minút dohotovíme. Omáčka by mala mať asi tak konzistenciu medu, podľa potreby dosolíme.
Podobné recepty
Kategória:
Niečo ostrejšie - na prvý pohľad trochu divoká kombinácia, ale výsledok je prekvapivý. Kuracie prsia nakrájame na kocky, osolíme a naložíme do rozšľahaného vajíčka s kukuričným škrobom, ak máme, pridáme Wei-su omáčku a necháme aspoň na pol hodinky marinovať. Z rovnakých dielov tmavej sójovej omáčky, kečupu a vody si pripravíme omáčku, primiešame škrob.
Pikantné kocky - príprava
Na panvici na oleji prudko opražíme kocky slaniny, pridáme mäso, z ktorého zlejeme prebytočné vajíčko, čo najrýchlejšie orestujeme, aby sa zatiahlo, pridáme drvenú sušenú feferónku a na kocky kompótového ananásu.
Zamiešame, prilejeme omáčku a behom dvoch minút dohotovíme. Omáčka by mala mať asi tak konzistenciu medu, podľa potreby dosolíme.
Zamiešame, prilejeme omáčku a behom dvoch minút dohotovíme. Omáčka by mala mať asi tak konzistenciu medu, podľa potreby dosolíme.