Provensálskej bravčové
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Suroviny
- 1 kg bravčové mäso
- 2 cibule
- 2 paradajky
- namočené sušené huby alebo čerstvé šampiňóny
- pohárik vína
- 1 ks zákysaná smotana
- provensálske korenie
- soľ, korenie
- kúsok cukety na zahustenie
Provensálskej bravčové - príprava
Na spenenú cibuľu dáme mäso, to orestujeme osolíme, okoreníme, po zatiahnutí dusíme do polomäkka, potom pridáme huby, zahustíme nastrúhanou cuketou, kto má rád smotanu tak môže pridať aj smotanu a nechám prejsť varom.
Ako príloha môže byť ryža alebo zemiaky.
Podobné recepty
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Suroviny
- 1 kg bravčové mäso
- 2 cibule
- 2 paradajky
- namočené sušené huby alebo čerstvé šampiňóny
- pohárik vína
- 1 ks zákysaná smotana
- provensálske korenie
- soľ, korenie
- kúsok cukety na zahustenie
Provensálskej bravčové - príprava
Na spenenú cibuľu dáme mäso, to orestujeme osolíme, okoreníme, po zatiahnutí dusíme do polomäkka, potom pridáme huby, zahustíme nastrúhanou cuketou, kto má rád smotanu tak môže pridať aj smotanu a nechám prejsť varom.
Ako príloha môže byť ryža alebo zemiaky.