Provensálskej bravčové
Ľahký
Celkom lacný

Bravčové mäso na jemnej, hubovej omáčke.

Ingrediencie

Pre 4 Osoba(y)

Suroviny

  • 1 kg bravčové mäso
  • 2 cibule
  • 2 paradajky
  • namočené sušené huby alebo čerstvé šampiňóny
  • pohárik vína
  • 1 ks zákysaná smotana
  • provensálske korenie
  • soľ, korenie
  • kúsok cukety na zahustenie

Provensálskej bravčové - príprava

    Na spenenú cibuľu dáme mäso, to orestujeme osolíme, okoreníme, po zatiahnutí dusíme do polomäkka, potom pridáme huby, zahustíme nastrúhanou cuketou, kto má rád smotanu tak môže pridať aj smotanu a nechám prejsť varom.
    Ako príloha môže byť ryža alebo zemiaky.
Top