Pirohy plnené bryndzou
Kategória:
hrubá múka 400g, mlieko, soľ, maslo 120g, cibuľa 80g Náplň: bryndza, soľ.
Pirohy plnené bryndzou - príprava
Z múky, soli a mlieka vypracujeme redšie cesto, rozvaľkáme a pohárom vykrojíme kolieska.
Bryndzu ukladáme na kolieska, mierne posolíme, okraje preložíme a pritlačíme.
Pirohy varíme v slanej vode.
Uvarené pirohy pred podávaním polejeme horúcim maslom,
v ktorom sme opražil pokrájanú cibuľku.
Kategória:
hrubá múka 400g, mlieko, soľ, maslo 120g, cibuľa 80g Náplň: bryndza, soľ.
Pirohy plnené bryndzou - príprava
Z múky, soli a mlieka vypracujeme redšie cesto, rozvaľkáme a pohárom vykrojíme kolieska.
Bryndzu ukladáme na kolieska, mierne posolíme, okraje preložíme a pritlačíme.
Pirohy varíme v slanej vode.
Uvarené pirohy pred podávaním polejeme horúcim maslom,
v ktorom sme opražil pokrájanú cibuľku.
Bryndzu ukladáme na kolieska, mierne posolíme, okraje preložíme a pritlačíme.
Pirohy varíme v slanej vode.
Uvarené pirohy pred podávaním polejeme horúcim maslom,
v ktorom sme opražil pokrájanú cibuľku.