Dvojfarebný pohár s jahodami
220-250 ml smotany na šľahanie, 1 smetafix, 1 balenie Créme Olé pudingu bez varenia s vanilkovou príchuťou. 1 balenie Créme Olé pudingu bez varenia s čokoládovou príchuťou. 2 jahodové kompóty (po 400 g), piškóty, 1 balenie šľahačky v prášku

Dvojfarebný pohár s jahodami - príprava

    Zlejeme šťavu z jahôd a na sitku ich necháme dobre odkvapkať.
    Polovicu šľahačkovej smotany, 1 smetafix, 1 Créme Olé s vanilkovou príchuťou a polovicu šťavy z kompótu dáme do nádoby a trepeme, pokiaľ sa nespojí do krému.
    Rovnakým postupom z druhej polovice surovín urobíme čokoládový krém z Créme Olé s čokoládovou príchuťou.
    Dno dezertných pohárov vyložíme piškótami a striedavo navrstvíme čokoládový a vanilkový krém.
    Krémy prekladáme jahodami.
    Poháre nakoniec ozdobíme šľahačkou v prášku pripravenou podľa návodu a jahodami.
Top