Burizonové ježe s karamelom
Kategória:
30 dkg kryštálového cukru, 1 konzerva sladeného kondenzovaného mlieka (salko), 2 balíčky burizónov, 125 dkg hery.
Burizonové ježe s karamelom - príprava
Cukor na miernom ohni rozpustíme a miešame, kým nezhnedne na karamel.
Pridáme kondenzované mlieko, povaríme a odstavíme z ohňa. Potom pridáme heru, burizóny a zľahka premiešame.
Pomocou lyžice namočenej do studenej vody tvarujeme guľky, ktoré necháme na chladnom mieste.
Podobné recepty
Kategória:
30 dkg kryštálového cukru, 1 konzerva sladeného kondenzovaného mlieka (salko), 2 balíčky burizónov, 125 dkg hery.
Burizonové ježe s karamelom - príprava
Cukor na miernom ohni rozpustíme a miešame, kým nezhnedne na karamel.
Pridáme kondenzované mlieko, povaríme a odstavíme z ohňa. Potom pridáme heru, burizóny a zľahka premiešame.
Pomocou lyžice namočenej do studenej vody tvarujeme guľky, ktoré necháme na chladnom mieste.
Pridáme kondenzované mlieko, povaríme a odstavíme z ohňa. Potom pridáme heru, burizóny a zľahka premiešame.
Pomocou lyžice namočenej do studenej vody tvarujeme guľky, ktoré necháme na chladnom mieste.