Kurací rezeň bez tuku
Kategória: 
Na dve porcie: 200 g kuracích alebo morčacích pŕs, nizkotučný biely jogurt, strúhaný syr na posypanie, šunková saláma, ½ kocky bujónu, 1 ½ dl vody, horčica, soľ

Kurací rezeň bez tuku - príprava

    Prsia nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a potrieme horčicou.
    Do panvice dáme variť vodu s bujónom.
    Keď začne voda vrieť, vložíme do nej rezne a dusíme
    do mäkka.
    Potom ich vyberieme, poukladáme na taniere a horúce posypeme syrom, aby sa rozpustil.
    Do zvyšného vývaru vložíme na tenké štvorce nakrájanú šunkovú salámu, zahustíme jogurtom a necháme zovrieť. Omáčkou rezne polejeme.
    Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Top