Poľovnícke rezne
Kategória:
500-600g vykostené bravčové karé, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, paradajkový pretlak, kečup, 2-3 dcl biele víno, 2-3 strúčiky cesnaku, olej, tvrdý syr, šampiňóny
Poľovnícke rezne - príprava
Karé si nakrájame na rezne, ktoré naklepeme a po okrajoch narežeme, aby sa pri pečení nekrútili.
Rezne osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
Misu z jánskeho skla, si trošku potrieme olejom z výpeku, vložíme opečené rezne, posypeme pokrájanými šampiňónmi, zalejeme nálevom, posypeme strúhaným tvrdým syrom a dáme zapiecť.
Nálev: Biele víno zmiešame s 2-3 lyžicami paradajkového pretlaku, lyžicou kečupu a s prelisovaným cesnakom.
Podľa chuti môžeme osoliť, príp. okoreniť a pridať vegetu.
Podobné recepty
Kategória:
500-600g vykostené bravčové karé, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, paradajkový pretlak, kečup, 2-3 dcl biele víno, 2-3 strúčiky cesnaku, olej, tvrdý syr, šampiňóny
Poľovnícke rezne - príprava
Karé si nakrájame na rezne, ktoré naklepeme a po okrajoch narežeme, aby sa pri pečení nekrútili.
Rezne osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
Misu z jánskeho skla, si trošku potrieme olejom z výpeku, vložíme opečené rezne, posypeme pokrájanými šampiňónmi, zalejeme nálevom, posypeme strúhaným tvrdým syrom a dáme zapiecť.
Nálev: Biele víno zmiešame s 2-3 lyžicami paradajkového pretlaku, lyžicou kečupu a s prelisovaným cesnakom.
Podľa chuti môžeme osoliť, príp. okoreniť a pridať vegetu.
Rezne osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
Misu z jánskeho skla, si trošku potrieme olejom z výpeku, vložíme opečené rezne, posypeme pokrájanými šampiňónmi, zalejeme nálevom, posypeme strúhaným tvrdým syrom a dáme zapiecť.
Nálev: Biele víno zmiešame s 2-3 lyžicami paradajkového pretlaku, lyžicou kečupu a s prelisovaným cesnakom.
Podľa chuti môžeme osoliť, príp. okoreniť a pridať vegetu.