Fazuľa s údeným
Kategória:
1 údené koleno, 1 veľká plechovka červených fazúľ, 1 cibuľa, 2 lyžice hladkej muky, 3 dl mlieka, ocot, cukor, soľ.
Fazuľa s údeným - príprava
Na tuku urestujeme nakrájanú cibuľu domäkka, zaprášime mukou a vymiešame zápražku.
Zalejeme mliekom a prechladnutým vývarom z uvareného kolena.
Pridáme fazule z konzervy (alebo dopredu namočené a uvarené), prevaríme.
Okyslíme, osolíme a osladíme podľa chuti.
Obrané mäso z kolena dáme do omáčky, prehrejeme.
Najlepšie chutí s čerstvým chlebom.
Podobné recepty
Kategória:
1 údené koleno, 1 veľká plechovka červených fazúľ, 1 cibuľa, 2 lyžice hladkej muky, 3 dl mlieka, ocot, cukor, soľ.
Fazuľa s údeným - príprava
Na tuku urestujeme nakrájanú cibuľu domäkka, zaprášime mukou a vymiešame zápražku.
Zalejeme mliekom a prechladnutým vývarom z uvareného kolena.
Pridáme fazule z konzervy (alebo dopredu namočené a uvarené), prevaríme.
Okyslíme, osolíme a osladíme podľa chuti.
Obrané mäso z kolena dáme do omáčky, prehrejeme.
Najlepšie chutí s čerstvým chlebom.
Zalejeme mliekom a prechladnutým vývarom z uvareného kolena.
Pridáme fazule z konzervy (alebo dopredu namočené a uvarené), prevaríme.
Okyslíme, osolíme a osladíme podľa chuti.
Obrané mäso z kolena dáme do omáčky, prehrejeme.
Najlepšie chutí s čerstvým chlebom.