Syrové chlebíky po provensálsky
Kategória:
125 g majonézy, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 lyžička ostrej horčice, 50 g strúh.
ementálu, 2 strúčiky cesnaku, štipka cayenského korenia, 500 g sendvičového chleba
Syrové chlebíky po provensálsky - príprava
Majonézu, paradajkový pretlak, horčicu a syr dáme do jednej misky.
Pridáme očistený a pretlačený cesnak a všetko spolu premiešame.
Zmes vymiešame do krému, dochutíme cayenským korením. Chlieb nakrájame ostrým nožom na krajce, ktoré natierame syrovým krémom.
Jednotlivé natreté krajce ukladáme na rošt, ktorý podložíme plechom.
Zapekáme v strede rozohriatej rúry.
Chlebíky sú hotové, ak sa na povrchu lesknú a ich farba sa podobá farbe zapadajúceho slnka
Podobné recepty
Kategória:
125 g majonézy, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 lyžička ostrej horčice, 50 g strúh.
ementálu, 2 strúčiky cesnaku, štipka cayenského korenia, 500 g sendvičového chleba
Syrové chlebíky po provensálsky - príprava
Majonézu, paradajkový pretlak, horčicu a syr dáme do jednej misky.
Pridáme očistený a pretlačený cesnak a všetko spolu premiešame.
Zmes vymiešame do krému, dochutíme cayenským korením. Chlieb nakrájame ostrým nožom na krajce, ktoré natierame syrovým krémom.
Jednotlivé natreté krajce ukladáme na rošt, ktorý podložíme plechom.
Zapekáme v strede rozohriatej rúry.
Chlebíky sú hotové, ak sa na povrchu lesknú a ich farba sa podobá farbe zapadajúceho slnka
Pridáme očistený a pretlačený cesnak a všetko spolu premiešame.
Zmes vymiešame do krému, dochutíme cayenským korením. Chlieb nakrájame ostrým nožom na krajce, ktoré natierame syrovým krémom.
Jednotlivé natreté krajce ukladáme na rošt, ktorý podložíme plechom.
Zapekáme v strede rozohriatej rúry.
Chlebíky sú hotové, ak sa na povrchu lesknú a ich farba sa podobá farbe zapadajúceho slnka