Minútka „Gyros“:
Kategória:
plátky kuracieho mäsa,korenie Gyros, horčicou s chrenom, polohrubá múka,tuk,anglická slanina, syr eidam
Minútka „Gyros“: - príprava
Plátky kuracieho mäsa naklepeme, ochutíme korením Gyros, potrieme horčicou s chrenom a obalíme v polohrubej múke. Smažíme v rozpálenom tuku.
Po opečení dáme na jednu stranu plátok anglickej slaniny, na druhú stranu plátok syra eidam.
Vložíme späť do panvice slaninou dole a krátko
do rozpustenia syra) osmažíme.
Podávame so zemiakmi (najlepšie sú americké) a zeleninovou prílohou.
Podobné recepty
Kategória:
plátky kuracieho mäsa,korenie Gyros, horčicou s chrenom, polohrubá múka,tuk,anglická slanina, syr eidam
Minútka „Gyros“: - príprava
Plátky kuracieho mäsa naklepeme, ochutíme korením Gyros, potrieme horčicou s chrenom a obalíme v polohrubej múke. Smažíme v rozpálenom tuku.
Po opečení dáme na jednu stranu plátok anglickej slaniny, na druhú stranu plátok syra eidam.
Vložíme späť do panvice slaninou dole a krátko
do rozpustenia syra) osmažíme.
Podávame so zemiakmi (najlepšie sú americké) a zeleninovou prílohou.
Po opečení dáme na jednu stranu plátok anglickej slaniny, na druhú stranu plátok syra eidam.
Vložíme späť do panvice slaninou dole a krátko
do rozpustenia syra) osmažíme.
Podávame so zemiakmi (najlepšie sú americké) a zeleninovou prílohou.