Aziš
Kategória:
600 g morčacích pŕs, 30 g šunky, 30 g syra (eidam), 50 g ananásu (kompót), 2 dl oleja, soľ, mleté čierne korenie.
Aziš - príprava
Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, podľa chuti osolíme, okoreníme a opečieme na rozpálenom oleji.
Opečené plátky prikryjeme plátkami šunky, pridáme kúsky ananásu a spolu so syrom zapečieme.
Podávame so zemiakovými hranolkami a zeleninou.
Kategória:
600 g morčacích pŕs, 30 g šunky, 30 g syra (eidam), 50 g ananásu (kompót), 2 dl oleja, soľ, mleté čierne korenie.
Aziš - príprava
Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, podľa chuti osolíme, okoreníme a opečieme na rozpálenom oleji.
Opečené plátky prikryjeme plátkami šunky, pridáme kúsky ananásu a spolu so syrom zapečieme.
Podávame so zemiakovými hranolkami a zeleninou.
Opečené plátky prikryjeme plátkami šunky, pridáme kúsky ananásu a spolu so syrom zapečieme.
Podávame so zemiakovými hranolkami a zeleninou.