Prekladané zemiakové pagáče
Kategória:
3 väčšie uvarené zemiaky
125 g Palmarin
500 g hladkej múky,
1 vajce,
mlieko,
droždie,
100 ml oleja,
1 KL soli,1 žĺtok,
sezamové semienka
Prekladané zemiakové pagáče - príprava
Do hlbšej misy dáme prísady a vypracujeme vláčne cesto. Rozvaľkáme na pomúčenej doske.
Na 2/3 postrúhame polovicu Palmarinu a zemiakov.
Cesto preložíme, rozvaľkáme a postrúhame druhú polovicu Palmarinu a zemiakov.
Znovu preložíme, rozvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky. Potrieme rozmiešaným žĺtkom a posypeme sezamom.
Podobné recepty
Kategória:
3 väčšie uvarené zemiaky
125 g Palmarin
500 g hladkej múky,
1 vajce,
mlieko,
droždie,
100 ml oleja,
1 KL soli,1 žĺtok,
sezamové semienka
Prekladané zemiakové pagáče - príprava
Do hlbšej misy dáme prísady a vypracujeme vláčne cesto. Rozvaľkáme na pomúčenej doske.
Na 2/3 postrúhame polovicu Palmarinu a zemiakov.
Cesto preložíme, rozvaľkáme a postrúhame druhú polovicu Palmarinu a zemiakov.
Znovu preložíme, rozvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky. Potrieme rozmiešaným žĺtkom a posypeme sezamom.
Na 2/3 postrúhame polovicu Palmarinu a zemiakov.
Cesto preložíme, rozvaľkáme a postrúhame druhú polovicu Palmarinu a zemiakov.
Znovu preložíme, rozvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky. Potrieme rozmiešaným žĺtkom a posypeme sezamom.