Morčacie karí
Kategória:
600 g morčacieho mäsa pokrájaného na rezančeky,
soľ,
čierne mleté korenie,
3 PL klíčkového oleja,
2 PL posekanej cibule,
1 posekaný strúčik cesnaku,
dužina z ½ manga,
1 PL karí korenia,
½ KL kurkumy,
½ KL postrúhaného ďumbiera,
po 1/8 l slepačieho bujónu a sladkej smotany,
2 plátky ananásu,
1 PL posekanej petržlenovej vňate
Morčacie karí - príprava
Rezančeky morčacieho mäsa osolíme a posypeme čiernym korením.
V horúcom oleji ich po dávkach opražíme a vyberieme.
Do výpeku pridáme cibuľu a cesnak, dosklovita ich posmažíme a pridáme mango pokrájané na kocky.
Primiešame korenie, podlejeme bujónom a smotanou.
Niekoľko minút povaríme do zhustnutia.
Potom pridáme mäso a zohrejeme.
Napokon posypeme posekaným petržlenom
Podobné recepty
Kategória:
600 g morčacieho mäsa pokrájaného na rezančeky,
soľ,
čierne mleté korenie,
3 PL klíčkového oleja,
2 PL posekanej cibule,
1 posekaný strúčik cesnaku,
dužina z ½ manga,
1 PL karí korenia,
½ KL kurkumy,
½ KL postrúhaného ďumbiera,
po 1/8 l slepačieho bujónu a sladkej smotany,
2 plátky ananásu,
1 PL posekanej petržlenovej vňate
Morčacie karí - príprava
Rezančeky morčacieho mäsa osolíme a posypeme čiernym korením.
V horúcom oleji ich po dávkach opražíme a vyberieme.
Do výpeku pridáme cibuľu a cesnak, dosklovita ich posmažíme a pridáme mango pokrájané na kocky.
Primiešame korenie, podlejeme bujónom a smotanou.
Niekoľko minút povaríme do zhustnutia.
Potom pridáme mäso a zohrejeme.
Napokon posypeme posekaným petržlenom
V horúcom oleji ich po dávkach opražíme a vyberieme.
Do výpeku pridáme cibuľu a cesnak, dosklovita ich posmažíme a pridáme mango pokrájané na kocky.
Primiešame korenie, podlejeme bujónom a smotanou.
Niekoľko minút povaríme do zhustnutia.
Potom pridáme mäso a zohrejeme.
Napokon posypeme posekaným petržlenom