Kurací plnený steak s cestovinou
Kategória: 
4 kuracie prsia, 15 dkg tvrdého syra, 2 PL smotany, 5 dkg šunky, 1 strúčik cesnaku, 2 balenia omáčka dobrý hostinec a cestoviny s bolonskou omáčkou, 1 väčšia cibuľa, 1 štipka čili korenia, 2 PL oleja, 1 PL masla

Kurací plnený steak s cestovinou - príprava

    Obsah vrecka dobrý hostinec a cestoviny s bolonskou omáčkou nasypeme do vriacej vody a dôkladne premiešame.
    Pridáme maslo a za stáleho miešania varíme asi 5 minút, kým omáčka nezhustne.

    Syr nastrúhame, rozmiešame so smotanou, cesnakom, čili korením a na rezančeky nakrájanou šunkou.
    Do mäsa urobíme kapsu, naplníme pripravenou zmesou a zopneme špáradlom.
    Kapsa nesmie byť veľmi plná, aby nám mäso pri pečení neprasklo.
    Pripravené mäso sprudka opečieme zo všetkých strán na oleji.
    Opečené mäso dáme do rozohriatej rúry, prikryjeme pokrievkou a rúru vypneme.
    Mäso necháme asi 10 minút dôjsť do mäkka.
Top