Cíferská pochúťka
Kategória: 
750 g kuracích pŕs , 100 g cibule , 100 g sterilizovaných šampiňónov , 50 ml bieleho vína ,100 g ríbezľového kompótu (bez šťavy), 100 g oleja , oregano, soľ CESTO: 4 vajcia, 4 lyžice hladkej múky, 4 lyžice mlieka

Cíferská pochúťka - príprava

    Umyté osušené kuracie mäso pokrájame na hrubšie rezance a osolíme.
    Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a orestujeme na horúcom oleji.
    Pridáme mäso a opečieme.
    K pečenému mäsu pridáme pokrájané šampiňóny a ríbezľový kompót.
    Zmes ochutíme oreganom, podlejeme vínom a podusíme.
    Upečieme tenké omelety a naplníme mäsovou zmesou.
    Podávame so zeleninou.
Top