Údené mäso v lístkovom ceste
Kategória:
1 kg údeného bravčového karé,
2-3 strúčiky cesnaku ,
nové korenie (celé),
čierne korenie (celé),
2-3 bobkové listy,
2 lyžice masla,
1 balíček lístkového cesta,
1 vajce
Údené mäso v lístkovom ceste - príprava
Mäso uvaríme domäkka spolu s korením, bobkovým listom
a cesnakom.
Po vychladnutí ho vykostíme a položíme na rozvaľkané lístkové cesto.
Mäso môžeme pokvapkať maslom a zabalíme ho do cesta.
Potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre dozlatista.
Podávame teplé so zemiakovou kašou alebo studené s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kategória:
1 kg údeného bravčového karé,
2-3 strúčiky cesnaku ,
nové korenie (celé),
čierne korenie (celé),
2-3 bobkové listy,
2 lyžice masla,
1 balíček lístkového cesta,
1 vajce
Údené mäso v lístkovom ceste - príprava
Mäso uvaríme domäkka spolu s korením, bobkovým listom
a cesnakom.
Po vychladnutí ho vykostíme a položíme na rozvaľkané lístkové cesto.
Mäso môžeme pokvapkať maslom a zabalíme ho do cesta.
Potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre dozlatista.
Podávame teplé so zemiakovou kašou alebo studené s čerstvým zeleninovým šalátom.
a cesnakom.
Po vychladnutí ho vykostíme a položíme na rozvaľkané lístkové cesto.
Mäso môžeme pokvapkať maslom a zabalíme ho do cesta.
Potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre dozlatista.
Podávame teplé so zemiakovou kašou alebo studené s čerstvým zeleninovým šalátom.