Tajomstvo
Kategória:
600 g vykosteného karé,
4 vajcia,
olej na opekanie,
feferónky podľa chuti - nemusia byť,
4 lyžice kečupu ,
200 g tvrdého syra na strúhanie,
4 lyžice sterilizovaného hrášku,
4 lyžice sterilizovanej kukurice,
4 lyžice masla na omelety,
4 lyžice hladkej múky,
mleté čierne korenie,
soľ
Tajomstvo - príprava
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pomúčime hladkou múkou a prudko opečieme na oleji dozlatista.
Zo 4 vajec a soli pripravíme 4 omelety.
Každú zvlášť potrieme kečupom a posypeme najemno nasekanými feferónkami, alebo čili papričkami, hráškom a kukuricou.
Do hotovej omelety vložíme mäso a preložíme.
Na záver posypeme postrúhaným syrom a môžeme podávať napríklad s hlávkovým šalátom.
Podobné recepty
Kategória:
600 g vykosteného karé,
4 vajcia,
olej na opekanie,
feferónky podľa chuti - nemusia byť,
4 lyžice kečupu ,
200 g tvrdého syra na strúhanie,
4 lyžice sterilizovaného hrášku,
4 lyžice sterilizovanej kukurice,
4 lyžice masla na omelety,
4 lyžice hladkej múky,
mleté čierne korenie,
soľ
Tajomstvo - príprava
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pomúčime hladkou múkou a prudko opečieme na oleji dozlatista.
Zo 4 vajec a soli pripravíme 4 omelety.
Každú zvlášť potrieme kečupom a posypeme najemno nasekanými feferónkami, alebo čili papričkami, hráškom a kukuricou.
Do hotovej omelety vložíme mäso a preložíme.
Na záver posypeme postrúhaným syrom a môžeme podávať napríklad s hlávkovým šalátom.
Zo 4 vajec a soli pripravíme 4 omelety.
Každú zvlášť potrieme kečupom a posypeme najemno nasekanými feferónkami, alebo čili papričkami, hráškom a kukuricou.
Do hotovej omelety vložíme mäso a preložíme.
Na záver posypeme postrúhaným syrom a môžeme podávať napríklad s hlávkovým šalátom.