Guláš
Kategória:
1,5 kg hovädzieho predného mäsa,
300 g cibule ,
200 bravčovej masti ,
30 g mletej červenej sladkej papriky,
40 g soli,
1 g majoránky,
2 g mletého čierneho korenia,
4 strúčiky cesnaku ,
200 g leča ,
100 g hladkej múky,
1 kg zemiakov ,
100 g feferónok,
2 l vody ,
1 lyžica tekutého polievkového korenia
Guláš - príprava
Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na masti a pridáme umyté mäso pokrájané na kúsky.
Ochutíme mletou červenou paprikou, korením, soľou
a zalejeme vodou.
Pridáme lečo, cesnak, majoránku, feferónku a necháme variť, kým mäso celkom nezmäkne.
Na záver vložíme zemiaky pokrájané na kocky a dovaríme.
Ochutíme a premiešame.
Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kategória:
1,5 kg hovädzieho predného mäsa,
300 g cibule ,
200 bravčovej masti ,
30 g mletej červenej sladkej papriky,
40 g soli,
1 g majoránky,
2 g mletého čierneho korenia,
4 strúčiky cesnaku ,
200 g leča ,
100 g hladkej múky,
1 kg zemiakov ,
100 g feferónok,
2 l vody ,
1 lyžica tekutého polievkového korenia
Guláš - príprava
Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na masti a pridáme umyté mäso pokrájané na kúsky.
Ochutíme mletou červenou paprikou, korením, soľou
a zalejeme vodou.
Pridáme lečo, cesnak, majoránku, feferónku a necháme variť, kým mäso celkom nezmäkne.
Na záver vložíme zemiaky pokrájané na kocky a dovaríme.
Ochutíme a premiešame.
Podávame s chlebom.
Ochutíme mletou červenou paprikou, korením, soľou
a zalejeme vodou.
Pridáme lečo, cesnak, majoránku, feferónku a necháme variť, kým mäso celkom nezmäkne.
Na záver vložíme zemiaky pokrájané na kocky a dovaríme.
Ochutíme a premiešame.
Podávame s chlebom.