MÄSOVÝ KOLÁČ Z HYDINOVÝCH VNÚTORNOSTÍ
Kategória:
1 balík vnútorností – žalúdky, pečienky, srdcia, 3 vajcia, 3 dkg masla, 1 pohár strúhanky, cibuľa, korenie (čierne mleté, muškátový orech), petržlenová vňať
MÄSOVÝ KOLÁČ Z HYDINOVÝCH VNÚTORNOSTÍ - príprava
Vnútornosti umyjeme, žalúdky a srdcia uvaríme v slanej vode do mäkka.
Uvarené vnútornosti a surové pečienky pomelieme.
V miske vymiešame maslo, žĺtka, popraženú cibuľu, soľ, koreniny, petržlenovú vňať, do toho zamiešame pomleté mäso, strúhanku a sneh z bielkov.
Masu dáme do vymasteného pekáča a v rúre zapekáme
asi 30 min.
Podobné recepty
Kategória:
1 balík vnútorností – žalúdky, pečienky, srdcia, 3 vajcia, 3 dkg masla, 1 pohár strúhanky, cibuľa, korenie (čierne mleté, muškátový orech), petržlenová vňať
MÄSOVÝ KOLÁČ Z HYDINOVÝCH VNÚTORNOSTÍ - príprava
Vnútornosti umyjeme, žalúdky a srdcia uvaríme v slanej vode do mäkka.
Uvarené vnútornosti a surové pečienky pomelieme.
V miske vymiešame maslo, žĺtka, popraženú cibuľu, soľ, koreniny, petržlenovú vňať, do toho zamiešame pomleté mäso, strúhanku a sneh z bielkov.
Masu dáme do vymasteného pekáča a v rúre zapekáme
asi 30 min.
Uvarené vnútornosti a surové pečienky pomelieme.
V miske vymiešame maslo, žĺtka, popraženú cibuľu, soľ, koreniny, petržlenovú vňať, do toho zamiešame pomleté mäso, strúhanku a sneh z bielkov.
Masu dáme do vymasteného pekáča a v rúre zapekáme
asi 30 min.