MORČACIE FILÉ S JABLKAMI A ŠUNKOU
Kategória: 
800 g morčacích pŕs, PL soli, 0,75 dl oleja, 100 g masla, 50 g hrozienok, 250 g jabĺk, 150 g šunky

MORČACIE FILÉ S JABLKAMI A ŠUNKOU - príprava

    Morčacie filé zľahka naklepte, osoľte a opečte na oleji
    z oboch strán.
    Pridajte tretinu masla a poduste.
    Hrozienka opláchnite, zalejte trochou vriacej vody, pridajte ďalšiu tretinu masla a očistené, ošúpané jablká pokrájané na tenké plátky.
    Spolu poduste.
    Na zvyšku masla ohrejte plátky šunky.
    Hotové filé zalejte vlastnou šťavou, obložte jablkami, hrozienkami a šunkou.
    Ako príloha je vhodná ryža, zemiaky a jemnejšie druhy zeleninových šalátov.
Top