MORČACIE FILÉ S JABLKAMI A ŠUNKOU
Kategória:
800 g morčacích pŕs, PL soli, 0,75 dl oleja, 100 g masla, 50 g hrozienok, 250 g jabĺk, 150 g šunky
MORČACIE FILÉ S JABLKAMI A ŠUNKOU - príprava
Morčacie filé zľahka naklepte, osoľte a opečte na oleji
z oboch strán.
Pridajte tretinu masla a poduste.
Hrozienka opláchnite, zalejte trochou vriacej vody, pridajte ďalšiu tretinu masla a očistené, ošúpané jablká pokrájané na tenké plátky.
Spolu poduste.
Na zvyšku masla ohrejte plátky šunky.
Hotové filé zalejte vlastnou šťavou, obložte jablkami, hrozienkami a šunkou.
Ako príloha je vhodná ryža, zemiaky a jemnejšie druhy zeleninových šalátov.
Podobné recepty
Kategória:
800 g morčacích pŕs, PL soli, 0,75 dl oleja, 100 g masla, 50 g hrozienok, 250 g jabĺk, 150 g šunky
MORČACIE FILÉ S JABLKAMI A ŠUNKOU - príprava
Morčacie filé zľahka naklepte, osoľte a opečte na oleji
z oboch strán.
Pridajte tretinu masla a poduste.
Hrozienka opláchnite, zalejte trochou vriacej vody, pridajte ďalšiu tretinu masla a očistené, ošúpané jablká pokrájané na tenké plátky.
Spolu poduste.
Na zvyšku masla ohrejte plátky šunky.
Hotové filé zalejte vlastnou šťavou, obložte jablkami, hrozienkami a šunkou.
Ako príloha je vhodná ryža, zemiaky a jemnejšie druhy zeleninových šalátov.
z oboch strán.
Pridajte tretinu masla a poduste.
Hrozienka opláchnite, zalejte trochou vriacej vody, pridajte ďalšiu tretinu masla a očistené, ošúpané jablká pokrájané na tenké plátky.
Spolu poduste.
Na zvyšku masla ohrejte plátky šunky.
Hotové filé zalejte vlastnou šťavou, obložte jablkami, hrozienkami a šunkou.
Ako príloha je vhodná ryža, zemiaky a jemnejšie druhy zeleninových šalátov.