MORČACÍ ŠPÍZ S MANGOM
Kategória:
750 g morčacích prsíčok, 2 ks póru, 1 mango (broskyňa), soľ, 2-3 lyžice oleja, 150 ml mäsového vývaru, 3 lyžice kyslej smotany, vínny ocot, kajenské korenie, mleté čierne korenie.
MORČACÍ ŠPÍZ S MANGOM - príprava
Mäso nakrájame na kocky.
Pór nakrájame na 3 cm kúsky, tak isto aj mango.
Mäso mierne osolíme. Suroviny striedavo napichujeme na ihly a potreté olejom opečieme zo všetkých strán.
Vyberieme a odložíme do tepla. Do výpeku vlejeme vývar
a prevaríme.
Vmiešame kyslú smotanu, ocot, soľ, korenie a odstavíme. Špízy servírujeme s ryžou, poliate omáčkou.
Kategória:
750 g morčacích prsíčok, 2 ks póru, 1 mango (broskyňa), soľ, 2-3 lyžice oleja, 150 ml mäsového vývaru, 3 lyžice kyslej smotany, vínny ocot, kajenské korenie, mleté čierne korenie.
MORČACÍ ŠPÍZ S MANGOM - príprava
Mäso nakrájame na kocky.
Pór nakrájame na 3 cm kúsky, tak isto aj mango.
Mäso mierne osolíme. Suroviny striedavo napichujeme na ihly a potreté olejom opečieme zo všetkých strán.
Vyberieme a odložíme do tepla. Do výpeku vlejeme vývar
a prevaríme.
Vmiešame kyslú smotanu, ocot, soľ, korenie a odstavíme. Špízy servírujeme s ryžou, poliate omáčkou.
Pór nakrájame na 3 cm kúsky, tak isto aj mango.
Mäso mierne osolíme. Suroviny striedavo napichujeme na ihly a potreté olejom opečieme zo všetkých strán.
Vyberieme a odložíme do tepla. Do výpeku vlejeme vývar
a prevaríme.
Vmiešame kyslú smotanu, ocot, soľ, korenie a odstavíme. Špízy servírujeme s ryžou, poliate omáčkou.