MORČACÍ FLAMENDER
Kategória:
650 g morčacieho mäsa, 100 g stolového oleja, 200 g cibule, 100 g rajčín, 220 g zelenej papriky, 250 g šampiňónov, korenie, 200 g kečupu, 80 ml vína, 600 g zeleninovej oblohy.
MORČACÍ FLAMENDER - príprava
Morčacie mäso pokrájame nadrobno, osolíme, okoreníme, pridáme olej a necháme odležať.
Prudko opečieme na rozpálenom oleji, zlejeme tuk a pridáme cibuľu, rajčiny, papriku, šampiňóny, kečup, korenie, krátko opečieme, podlejeme vínom a podávame.
Kategória:
650 g morčacieho mäsa, 100 g stolového oleja, 200 g cibule, 100 g rajčín, 220 g zelenej papriky, 250 g šampiňónov, korenie, 200 g kečupu, 80 ml vína, 600 g zeleninovej oblohy.
MORČACÍ FLAMENDER - príprava
Morčacie mäso pokrájame nadrobno, osolíme, okoreníme, pridáme olej a necháme odležať.
Prudko opečieme na rozpálenom oleji, zlejeme tuk a pridáme cibuľu, rajčiny, papriku, šampiňóny, kečup, korenie, krátko opečieme, podlejeme vínom a podávame.
Prudko opečieme na rozpálenom oleji, zlejeme tuk a pridáme cibuľu, rajčiny, papriku, šampiňóny, kečup, korenie, krátko opečieme, podlejeme vínom a podávame.